Blog

EN YENİ HABERLER
2020 Trend Gelin Saçı Modelleri

2020 Trend Gelin Saçı Modelleri

2020 yılının gelin saçı trendlerinde her gelini mutlu edecek  bolca seçenek var; bol örgüler, rengarenk çiçekli taçlar, doğal kırık fönlü ve at kuyruğu gibi birçok trend var…

Uzun veya kısa, ince ya da kalın telli saç olsun hiç fark etmez, 2020 yılı gelin saçı modellerinin yalnızca tek bir ortak noktası var; hepsi abartıdan uzak ve doğal görünüme odaklanmış bir şekilde trendler arasında yer alıyor.

İşte 2020 gelin saçı modeli arayışınıza ilham verecek gelin saçı fikirleri:

Çiçekli Gelin Taçları

Çiçekli gelin taçlarıyla saçlara bahar geliyor…

Büyük çiçekli taçlardan iç içe geçmiş buklelere, rengarenk çiçeklerden sade ve doğal mevsim çiçeklerine kadar birçok gelin tacı tasarımı mevcut. Özellikle bahar ayında gerçekleşecek düğünler ve sade gelinlikler için çiçekli gelin tacı tasarımları şimdiden podyumlarda yüksek ilgi görüyor.

Örgüler

Romantik, klasik, rahat veya bohem, herkese uyacak bir örgü  çeşidi var. Özellikle ombreli ve röfleli saçlarda bu örgü modelleri oldukça hoş duruyor. Bol bir örgü modelinin arasına yerleştireceğiniz minik papatyalar veya küçük inciler saçı zenginleştirmek için oldukça ideal.

Hafif  ve doğal dalga

Doğal dalgalı fön ya da uçlara atılmış ince maşalar… Tercihini sadelikten yana kullanan gelinler için hem modern hem de naif bir görünüm yine 2020 yılının gelin saçı modelleri arasında en beğenilenler arasında.

At kuyruğu

At kuyruğu zarif ve sofistike, ancak yine de büyük bir dikkat gerektirir. Eğlenceli, seksi ve kendinden emin bir görünüm sunarken, düğün gecesi boyunca da büyük bir kolaylık sağlar. At kuyruğu modelleri arasında yine sade ve özgür dalgalar göze çarpıyor.

Dağınık topuzlar

Yine gücünü renk geçişlerinden alan bu modeller özellikle uzun boyunlu kadınlar için oldukça ideal. Çeşitli aksesuarlarla desteklenebilen bu saç modellerinde sıklıkla taşlı tokalar tercih edilirken, aradan çıkan saç tutamları bu topuzlara doğal bir görünüm kazandırıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir